O casa prefabricata din lemn poate deveni visul oricaruia dintre noi. Aceasta casa poate fi realizata mult mai usor decât v-ati fi închipuit.

 

Constructia unei case pe structura de lemn este una dintre cele mai folosite tehnici de constructii din lume. Pentru a vedea mai multe avantate Click aici...

 

 

O constructie bazata pe sistemul de frame-uri din lemn se realizeaza foarte rapid insa e important sa se respecte urmatoarele etape

 

  • Obtinerea autorizatiei de constructie
  • Alegerea tipului de fundatie
  • Termoizolarea

 

 


 

Constructii de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, constructii din lemn, case din lemn, constructii pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

 
 

Avantaje constructie de lemn avantaje case de lemn

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.

 

Rapiditatea Executiei:

Comparativ cu constructiile clasice, durata de realizare a unei constructii pe structura de lemn este considerabil mai redusa.
In medie este nevoie de doar 3-4 luni de la data semnarii contractului pentru executia unei case pana la predarea “la cheie”.

 

Pretul accesibil:

Constructiile realizate pe structura de lemn un un pret mult mai redus decat cosntructiile clasice, costul total pentru realizarea unei astfel de case fiind aproximativ 50% din cel al caselor din caramida sau bca.

 

 

Rezistenta la cutremur:

Principiul de transmitere al greutatii este acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice. Acest fapt,impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter.

 

 

 

Costuri reduse la intretinere:

Casele construite pe baza tehnologiei "sandwich" sunt mai usor de intretinut si nu mai necesita renovari ulterioare.

 

 

 

Materiale ecologice:

Casele de lemn se pot monta in zone in care nu se acorda avizul de mediu pentru o locuinta clasica deoarece casele din lemn sunt ecologice.

 

 

 

Izolare termica si fonica:

Coeficientul de conductivitate termica al unui metru patrat de perete tip ‘‘sandwich’’ este mai mica, asigurand astfel o izolatie termica excelenta. Comparativ, un perete din beton, pentru a atinge aceleasi caracteristici de izolare termica ar trebui sa aiba o grosime mult mai mare.
Cheltuielile pentru incalzire in timpul iernii sau pentru aer conditionat vara intr-o locuinta pe structura de lemn cu pereti tip ‘’sandwich’’ sunt considerabil mai reduse decat in cazul constructiilor executate din materiale clasice. Confortul locuintei este completat de izolarea fonica, direct proportionala in cazul constructiilor din lemn cu cea termica.

 

 

 

Durabilitatea:

Casele pe structura de lemn au o durata de viata apropiata de cea a constructiilor clasice. In Transilvania exista nenumarate case executate pe structura de lemn care au o vechime de peste 100 ani si care se prezinta inca bine, cu atat mai mult cu cat la data construirii lor nu existau solutiile moderne de astazi de tratare a lemnului impotriva daunatorilor (antiseptice) sau propagarii incendiilor (ignifuge), solutii pe care societatea noastra la aplica in mod curent si care contribuie in mod evident la cresterea duratei de folosinta a acestui tip de constructii.

 

 

 

Concluzii:

 

  • Casele din lemn sunt considerate de foarte multi medici ca fiind sanatoase pentru organismul uman
  • Ofera un confort deosebit prin aspect, culoare, miros
  • Sunt calduroase iarna si racoroase vara, lemnul fiind un foarte bun izolator termic
  • Scapati de stresul de a organiza si monitoriza un santier pe terenul dumneavoastra
  • Sunt usor de montat in zonele in care sunt greu de realizat locuintele clasice
  • Raportul pret –calitate este foarte avantajos
  • Rezistenta la cutremur


 

Decizia de a construi o casa pe structura de lemn este o decizie inteleapta si in concordanta cu noile tendinte in constructii.

 

 

Constructii de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, constructii din lemn, case din lemn, constructii pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

Constructii de lemn - case de lemn - servicii de topografie - servicii de topometrie - proiectare - constructii din lemn - case din lemn - case pe structura de lemn

 

Contact Biroul Central  
CONSTRUCTII DE LEMN  
Ing. Adrian Roman  
tel: 0744 598 281  
email: office@constructii-de-lemn.ro  

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj.

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.