O casa prefabricata din lemn poate deveni visul oricaruia dintre noi. Aceasta casa poate fi realizata mult mai usor decât v-ati fi închipuit.

 

Constructia unei case pe structura de lemn este una dintre cele mai folosite tehnici de Case din lume. Pentru a vedea mai multe avantate Click aici...

 

 

O constructie bazata pe sistemul de frame-uri din lemn se realizeaza foarte rapid insa e important sa se respecte urmatoarele etape

 

 • Obtinerea autorizatiei de constructie
 • Alegerea tipului de fundatie
 • Termoizolarea


 

 

 

Case de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, Case din lemn, case din lemn, Case pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

 
 

Case de lemn Constructii de lemn Case de lemn

Case de lemn , case de lemn, servicii de topometrie , proiectare , Case din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca,Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.

 

Oferta:

Lucrari complete de Case pornind de la elementele de structura si pana la ultimile detalii de amenajari si decoratiuni interioare.

 

 • Case case lemn
 • Case mixte lemn si zidarie
 • Case vacanta

 

 

Case tip sandwich:

Are la baza un schelet de rezistenta din grinzi calibrate, acoperite pe ambele parti cu invelitoare.

 

Suntem o companie specializata in constructia caselor de lemn. Proiectele noastre de case se potrivesc tuturor tipurilor de Case din lemn.

 

Producem si comercializam o variata gama de Case din lemn. Avand o veche traditie in arta prelucrarii lemnului, specializarea noastra este domeniul constructiei si montarii caselor din lemn.

 

Compania noastra ofera solutii in toate tipurile de Case din lemn: casute, case cabane si vile
Echipele noastre de muncitori asigura montarea Caselor din lemn in orice regiune a tarii.

 

Servicii:

Oferim servicii complete in Case din lemn, Casute de Lemn, Cabane, Case de Vacanta, Constructii tip Sandwitch, Frame Construct, Modele de Case, Sistem pe Structura de Lemn, Amenajari Interioare, mansarde lemn, casute gradina, terase, Casute Lemn, case cabane bungalow, proiecte case, terase acoperite, garaje din lemn,modern elegant rustic, terase acoperite, terease gradina, constructii casute , proiecte case din lemn, mansarde ,constructii de lemn case.

 

Avantaje concrete pentru constructii de lemn:

Sunt nenumarate motive pentru care ar merita sa investiti intr-o casa construita din frame-uri de lemn:

 

 • Rapiditatea Executiei
 • Pretul accesibil
 • Rezistenta la cutremur
 • Costuri reduse de intretinere
 • Materiale ecologice
 • Izolare termica si fonica
 • Umiditate interioara optima
 • Durabilitatea

 

Lemnul este un material regenerabil, un material de constructii modern, are o buna rezistenta in timp , rezista la seisme de peste 8,5 grade Richter , are un pret mic , se pot executa constructii in scurt timp

vezi toate avantajele aici.


Lemnul este, dintre toate materialele de constructii, unicul natural.

Casa din lemn este o casa care respira. Lemnul absoarbe si emana umiditate regularizand astfel mediul ambiental interior; contribuie la evitarea durerilor reumatice si probleme respiratorii, prin a stabiliza umiditatea, a filtra si purifica aerul. Campul bioelectric natural al lemnului proportioneaza in plus starea de echilibru in corpul uman.

 

Realizam constructii case Case din Lemn, Constructii la cheie, Case Ieftine, Casute, Proiecte Case, Cabane case de lemn, case din lemn, constructor case, constructii de lemn, case ecologice, case de vacanta, casa de lemn, constructor de case de lemn pentru realizarea de proiecte case din lemn , cabane atat arhitectura cat si rezistenta ,obtinerea autorizatiei de constructie.

 

Case de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, Case din lemn, case din lemn, Case pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

Case de lemn - case de lemn - servicii de topografie - servicii de topometrie - proiectare - Case din lemn - case din lemn - case pe structura de lemn

 

Contact Biroul Central  
CONSTRUCTII DE LEMN  
Ing. Adrian Roman  
tel: 0744 598 281  
email: office@constructii-de-lemn.ro  

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj.