O casa prefabricata din lemn poate deveni visul oricaruia dintre noi. Aceasta casa poate fi realizata mult mai usor decât v-ati fi închipuit.

 

Constructia unei case pe structura de lemn este una dintre cele mai folosite tehnici de Structura din lume. Pentru a vedea mai multe avantate Click aici...

 

 

O constructie bazata pe sistemul de frame-uri din lemn se realizeaza foarte rapid insa e important sa se respecte urmatoarele etape

 

  • Obtinerea autorizatiei de constructie
  • Alegerea tipului de fundatie
  • Termoizolarea


 

 

 

Structura de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, Structura din lemn, case din lemn, Structura pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

 
 

Structura de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , Structura din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.

 

Oferta Structura de lemn:

Lucrari complete de Structura pornind de la elementele de structura si pana la ultimile detalii de amenajari si decoratiuni interioare.

 

  • Structura case lemn
  • Case mixte lemn si zidarie
  • Case vacanta

 

 

Structura tip sandwich:

Are la baza un schelet de rezistenta din grinzi calibrate, acoperite pe ambele parti cu invelitoare.

 

Suntem o companie specializata in constructia caselor de lemn. Proiectele noastre de case se potrivesc tuturor tipurilor de Structura din lemn.

 

Producem si comercializam o variata gama de Structura din lemn. Avand o veche traditie in arta prelucrarii lemnului, specializarea noastra este domeniul constructiei si montarii caselor din lemn.

 

Compania noastra ofera solutii in toate tipurile de Structura din lemn: casute, case cabane si vile
Echipele noastre de muncitori asigura montarea Structuralor din lemn in orice regiune a tarii.

 

Structura de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, Structura din lemn, case din lemn, Structura pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

 

Structura de lemn - case de lemn - servicii de topografie - servicii de topometrie - proiectare - Structura din lemn - case din lemn - case pe structura de lemn

Contact Biroul Central  
CONSTRUCTII DE LEMN  
Ing. Adrian Roman  
tel: 0744 598 281  
email: office@constructii-de-lemn.ro  

 

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj.

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.