O casa prefabricata din lemn poate deveni visul oricaruia dintre noi. Aceasta casa poate fi realizata mult mai usor decât v-ati fi închipuit.

 

Constructia unei Constructii pe structura de lemn este una dintre cele mai folosite tehnici de constructii din lume. Pentru a vedea mai multe avantate Click aici...

 

 

O constructie bazata pe sistemul de frame-uri din lemn se realizeaza foarte rapid insa e important sa se respecte urmatoarele etape

 

  • Obtinerea autorizatiei de constructie
  • Alegerea tipului de fundatie
  • Termoizolarea


 

 

 

Constructii de lemn, Constructii de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, constructii din lemn, Constructii din lemn, constructii pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

 
 

Constructii de lemn Constructii Case Constructii de lemn

Constructii de lemn , Constructii de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , Constructii din lemn , Constructii pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura Constructii de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare Constructii de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.

 

Oferta constructii de lemn:

Lucrari complete de constructii pornind de la elementele de structura si pana la ultimile detalii de amenajari si decoratiuni interioare.

 

  • Constructii din lemn
  • Constructii pe structura de lemn
  • Constructii mixte Constructii din lemn si zidarie
  • Constructii Casute
  • Constructii Cabane din Lemn

 

 

Constructii tip sandwich:

Are la baza un schelet de rezistenta din grinzi calibrate, acoperite pe ambele parti cu invelitoare.

 

Suntem o companie specializata in constructia Constructiilor de lemn. Proiectele noastre de Constructii se potrivesc tuturor tipurilor de constructii din lemn.

 

Producem si comercializam o variata gama de constructii din lemn. Avand o veche traditie in arta prelucrarii lemnului, specializarea noastra este domeniul constructiei si montarii Constructiilor din lemn.

 

Compania noastra ofera solutii in toate tipurile de constructii din lemn: casute, Constructii cabane si vile
Echipele noastre de muncitori asigura montarea constructiilor din lemn in orice regiune a tarii.

Servicii:

Oferim servicii complete in Constructii din lemn, Casute de Lemn, Cabane, Case de Vacanta, Constructii tip Sandwitch, Frame Construct, Modele de Case, Sistem pe Structura de Lemn, Amenajari Interioare, mansarde lemn, casute gradina, terase, Casute Lemn, case cabane bungalow, proiecte case, terase acoperite, garaje din lemn,modern elegant rustic, terase acoperite, terease gradina, constructii casute , proiecte case din lemn, mansarde ,constructii de lemn case.

 

 

 

Constructii de lemn, Constructii de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, constructii din lemn, Constructii din lemn, constructii pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

Constructii de lemn - Constructii de lemn - servicii de topografie - servicii de topometrie - proiectare - constructii din lemn - Constructii din lemn - Constructii pe structura de lemn

 

Contact Biroul Central  
CONSTRUCTII DE LEMN  
Ing. Adrian Roman  
tel: 0744 598 281  
email: office@constructii-de-lemn.ro  

 

 

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj.

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.