O casa prefabricata din lemn poate deveni visul oricaruia dintre noi. Aceasta casa poate fi realizata mult mai usor decât v-ati fi închipuit.

 

Constructia unei case pe structura de lemn este una dintre cele mai folosite tehnici de constructii din lume. Pentru a vedea mai multe avantate Click aici...

 

 

O constructie bazata pe sistemul de frame-uri din lemn se realizeaza foarte rapid insa e important sa se respecte urmatoarele etape

 

  • Obtinerea autorizatiei de constructie
  • Alegerea tipului de fundatie
  • Termoizolarea


 

 

 
 

 

Etapele pentru constructia unei case cu structura de lemn sunt:

 

1. Obtinerea autorizatiei de constructie
Dupa obtinerea autorizatiei de constructie si de organizare a santierului se va anunta începerea lucrarilor la Inspectia de Stat în Constructii. Numarul autorizatiei de constructie se trece pe un panou care se amplaseaza la vedere, la strada.


2. Alegerea tipului de fundatie

Alegerea tipului de fundatie se va face prin proiectul de rezistenta, în functie de normative si zona seismica, de tipul terenului, conditiile climaterice, tinând cont eventual si de calitatea materialelor folosite în constructie.

 

 

3. Realizarea structurii peretilor
Peretii casei, prin functiile lor, sunt un element cheie în ansamblul caselor din lemn. Prima lor functie este data de componenta de structura statica autoportanta, care garanteaza durabilitatea în timp si siguranta în exploatare. La peretii de tip sandwich aceasta functie este asigurata de structura de lemn masiv (stâlpi si traverse).

 


4. Se face termoizolarea
Sistemul termoizolant al peretilor cu structura din lemn si al planseelor din lemn este format din mai multe straturi de materiale, care împreuna cu bârnele din lemn, formeaza peretele propriuzis.

 

Constructii de lemn, case de lemn, servicii de topografie, servicii de topometrie, proiectare, constructii din lemn, case din lemn, constructii pe structura de lemn, sunt cateva din activitatiile companiei noastre.

 

Constructii de lemn - case de lemn - servicii de topografie - servicii de topometrie - proiectare - constructii din lemn - case din lemn - case pe structura de lemn

 

 

Contact Biroul Central  
CONSTRUCTII DE LEMN  
Ing. Adrian Roman  
tel: 0744 598 281  
email: office@constructii-de-lemn.ro  

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj.

Constructii de lemn , case de lemn , servicii de topografie , servicii de topometrie , proiectare , constructii din lemn , case din lemn , case pe structura de lemn Cluj, Cluj-Napoca, Topograf Cluj, Masuratori, Inginer constructor Cluj Arhitectura case de lemn. Arhitect Cluj. Proiectare case de lemn. Proiectant Cluj. .sunt o parte din serviciile pe care compania noastra le ofera.